Vraag nu gratis offertes aan!

   
Type opdracht*
Naam: *
Titel:
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Muziek studio's vergelijken

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan

Meer over muziekstudio's


In een muziekstudio kunnen zangers, zangeressen of bandjes een track in hoogwaardige kwaliteit laten opnemen. Dit gebeurt onder leiding van een ervaren geluidstechnicus die zorgt draagt voor een kwalitatief eindresultaat. Daarnaast is het bewerken/afwerken/mixen van een track ook een mogelijkheid.

Kosten
De kosten voor het huren van een muziekstudio kunnen sterk variërenm, afhankelijk van bijvoorbeeld additionele diensten die er geboden worden. Wanneer u verschillende offertes aanvraagt weet dan dat u deze goed en objectief met elkaar kunt vergelijkt. Bij specifieke wensen raden wij aan contact op te nemen met de  muziekstudio van uw keuze.

Referenties
Wanneer u een geluidsopname wilt maken is het van belang om rekening te houden met het feit dat de goedkoopste aanbieder niet altijd de beste is. U kunt in dit geval het beste vragen naar referenties om zo een indruk te krijgen van de ervaring die een muziekstudio heeft met artiesten en opnames.

Mobiele opnamestudio
Naast de mogelijkheid om een locatie af te huren kunt u ook op locatie een mobiele opnamestudio laten inrichten. Het is namelijk niet altijd mogelijk grotere gezelschappen in een vaste opnamestudio te herbergen. Een mobiele opname studio is een uitkomst voor bijvoorbeeld koren en orkesten, maar ook voor het maken van een live cd.

Mastering
Wanneer u al één of meerdere liederen of tracks heeft opgenomen dan kunt u deze ook door een muziekstudio laten (re)masteren. In dat geval wordt de opname bewerkt naar een zo optimaal mogelijk kwaliteit en volume om het vervolgens over te zetten naar de geluidsdrager van uw wens (veelal cd of mp3).